Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2018 Feb. 17
  15:15

  A HATAGRO Csoport az elmúlt években kisvállalkozásból hatékony középvállalattá nőtte ki magát. Jelentős fejlődésen ment keresztül a cégszerkezet is.
  Az 1998-ban mezőgazdasági higiéniai szerek forgalmazására létrehozott kft. ma két fő területtel foglalkozik immáron cégcsoporti szinten: az állattartó telepek higiéniájával, valamint a baromfitelepek tartástechnológiájával.

  Büszkék vagyunk rá, hogy a 2016/2017-es szezonban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a HATAGRO CSOPORT által képviselt fertőtlenítő szereket ajánlotta a madárinfluenza elleni védekezési program részeként, így a 2017-es magyarországi madárinfluenza járvány megfékezésében ismét főszerep jutott cégünknek. A higiéniai támogatás mellett fontos tevékenység a baromfitelepek tartástechnológiai fejlesztése, az etető- és itató berendezések, klímaberendezések és egyéb baromfitenyésztést segítő technológiai berendezések megtervezése és beépítése. 2005-től sikerrel forgalmazzuk a piacvezető német BIG DUTCHMAN baromfi tartástechnológiai berendezéseit Magyarországon. Bár nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre, mégis folyamatosan a jövőbe tekintünk.

  A HATAGRO sikertörténetének, cégünk immáron 20 éves folyamatos fejlődésének titka a minőségi termékek és szolgáltatások, a következetesség, a kitartás, az elkötelezettség, a hagyományok és a kemény munka tisztelete, és természetesen a folyamatos megújulás és fejlesztés.

  A vevőink minőségbe vetett bizalmára, a magas színvonalú szolgáltatásokra és a folyamatos innovációra mind szükség van ahhoz, hogy a magyar agráriumban napjainkban egy kereskedő- és szolgáltató cég megőrizze vásárlói bizalmát és versenyképességét. 2003-ban a Presztízs-díj elnyerésekor úgy éreztük, a döntés a kuratórium megelőlegezett bizalma volt, mert felismerte a fejlődés irányát. Jó volt egy olyan társaságba kerülni, amelynek tagjai mind kiemelkedő gazdasági teljesítménnyel bírnak – mondta Pásztor Attila, a HATAGRO Csoport tulajdonos-ügyvezetője. A cégvezető az üzleti fejlődés fő zálogának a minőségorientált gondolkodást tartja, mint mondja ”ez az alapvető különbség cég és cég között”.
   

   

  Megjelent: Kisalföld, 2018.02.12.

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu