Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2018 Jan. 16
  10:21

  A BigFarmNet-tel kényelmesen az irodából vagy akár otthonról is irányítható a baromfi telep. Egyetlen program segítségével vezérelhető és kezelhető Windows-PC, okos telefon vagy tablet (iOS/Android) segítségével.

  MODERN TELEPIRÁNYÍTÁSI RENDSZER A BRO-KER-BÉT KFT.-NÉL

   

  A vállalkozás szigetcsépi szülőpártelepe részben a legkorszerűbb számítógépes távvezerléssel van ellátva. A HAT-AGRO szakemberei 3 hét alatt egy 50 milliós beruházás keretében a teljes szellőző és vezérlőrendszert korszerűsítették, a legmodernebb Big Dutchman technológiával.

   

  ÚJ GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIA

   

  A kialakított legújabb generációs szellőzőrendszer rendkívül energihatékony: alacsony áramfelvételű, nagy teljesítményű, halk elszívóventillátorok kerültek beépítésre. Az üzembiztonság érdekében a légterelővel ellátott, szigetelt légbeejtők precíz mozgatását nyúlásra nem hajlamos köracél vonórúd biztosítja, Számítógépek felügyelik és irányítják a szellőzéssel és termeléssel kapcsolatos valamennyi folyamatot. Ezek egy telepirányítási rendszerbe vannak intergrálva, melyen keresztül akár a helyi irodából, akár a távoli számítógépről, vagy mobilalkalmazáson keresztül, valós időben elérhetőek. A korszerű vezerlés mellett a világon elérhető legújabb és legmegbízhatóbb ujjlenyomatazonosítású riasztási rendszert működtetnek.

   

  A BIGFARMNET ELŐNYEI

   

  A telepirányításra jogosult két vezető a számítógépes telepirányítási rendszerrek internetkapcsolaton keresztül képes kommunikálni. A klíma és a termelési komputer által rögzített valamennyi érték távolról is elérhető, illetve a SET-értékek módosíthatóak. A beállítástól eltérő történés esetén a rendszer riasztást küld GMS hálózaton keresztül bármelyik jogosult eszközre.
  A HAT-AGRO a berehuzásra egy év garanciát vállalt, esetleges meghibásodás esetén vagy a technológiával kapcsolatban felmerülő kérdésekben a nap 24 órájában segítséget nyújtunk. Szükség esetén távoli hozzáféréssel a rendszer beállításait és működését is ellenőrizni lehet, külön kiszállás nélkül.

   

  Forrás: 17.évfolyam 2017/4

   

  A BigFarmNet applikáció letölthető itt!
   

   

   

  BigFarmNet bemutató videó:

  https://youtu.be/XzCx9UGTssE

   

   

   Bővebb információért keresse kereskedő kollegáinkat:

   
   Popolics János kereskedelmi igazgató
   brojler üzletág +36 20 3124 314
   
   Kiss Barnabás kereskedelmi igazgató
   tojás üzletág +36 20 3331 972
   

   

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu