Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2017 Jún. 28
  10:53

  Az Agrárrendezvények Kft. fotópályázatot hirdetett Agrofoto 2017 címmel , hét kategóriában.  A pályázat célja a magyar mezőgazdaság népszerűsítése. 

  Ehhez a célhoz idén a HAT-AGRO is örömmel csatlakozott, az állattenyésztés kategória támogatójaként.

  A FOTÓPÁLYÁZAT CÉLJA

   

  Egy tájkép, portré, zsáner, sportfotó, divatfotó, akt stb. megszokott műfajok, azonban kevesebb olyan fényképpel találkozhatunk, amely témája középpontjába a mezőgazdaságot állítja. Pedig Magyarországon több tízezer agrárvállalkozás működik, és az agráriummal foglalkozó szakmédiumból is több tucatnyi. Tapasztalatból tudjuk, hogy a mezőgazdászok között pedig számtalan lelkes fotós van, akik valós célok nélkül megörökítik mindennapjaik apró mozzanatait, egy-egy számukra érdekes pillanatot.

   

  LEGYEN  A TE FOTÓD AZ AGROFOTÓ 2017 LEGJOBB AGÁRÁFOTÓJA!

   

  Egy díj rangja és hitelessége annál nagyobb, minél jobban meg tudja őrizni függetlenségét és valóban csak a teljesítményre fókuszál. S ezt még lehetne azzal fokozni, hogy a széles nyilvánosság aktív bevonása még inkább növeli a díj értékét. Épp ezért határoztuk el a díj megalapítását,az online szavazás meghirdetését 7 kategóriában és a szakmai zsűri bevonását.

   

  • Állattenyésztés,
  • Gépészet,
  • Kertészet,
  • Meteorológia,
  • Növényvédelem,
  • Szántóföldi növénytermesztés,
  • Szőlészet-borászat 


  A verseny díjazása: A kategóriagyőztesek, a fődíjas és a közönségszavazáson első helyezett kép készítőjét díjazza az OMÉK kiállításon, 2017. Szeptember 23-án. A szervező a fődíjas kép készítőjének nyereményeként 200.000 Ft értékű nyereményt a kategóriagyőztesek és a közönségdíjas kép készítője számára egyenként 100.000 Ft értékű nyereményt ajánl fel.


  A fotópályázat időtartama: Kezdőnap: 2017. július 1. Zárónap: 2017. szeptember 20.


  Küldd be a pályaművet eredeti méretben, neveddel és a kép címével a www.agrofoto.hu weboldalon megtalálható regisztrációs felületen át 2017.07.31. 24:00-ig.

   

  Részvételi feltételek: http://www.agrofoto.hu/reszveteli-feltetelek

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu