Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2017 Jan. 17
  08:52

  A madárinfluenza tavalyi felbukkanása hozott nem várt fordulatot a HAT-AGRO cégcsoportnak, idén pedig várhatóan az újraéledő uniós pályázatok dobják meg az árbevételt.  

   

  A HAT-AGRO cégcsoport higiéniai üzletágának két termékét választotta a NÉBIH a tavaly megjelent madárinfluenza elleni védekezés ajánlott fertőtlenítő készítményeinek, ami rekord mennyiségű megrendelést hozott a győri telephelyű vállalkozásnak. 

   

  A 2003-ban Presztízs-díjat nyert cég vezetője, Pásztor Attila elmondta, az együttműködés folytatódik az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal: várhatóan szakmai kerekasztal-beszélgetések és gyakorlati fertőtlenítési bemutatók formájában még szélesebb körben ismertethetik meg termékeiket a potenciális ügyfelekkel, vásárlókkal, megosztva az elmúlt 18 év tapasztalatait.

   

  A cégcsoport másik jelentős tevékenysége, a baromfi-tartástechnológiai rendszerek forgalmazása is pozitív változások előtt áll. Újra beindulhat ugyanis az az Európai Uniós pályázati rendszer, amely – szervezeti átalakítások miatt – az elmúlt két évben szünetelt. Pásztor Attila a gépek, berendezések beszerzésére kiírandó, akár 40%-os vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázatok kiírásától extrém árbevétel-növekedést vár, így az üzletág várható árbevétele 2017-ben elérheti a 2,5 milliárd forintot. Az ügyvezető elmondta: bár a pályázatok az utóbbi időben szüneteltek, szakembereik nem tétlenkedtek: kapcsolatépítéssel, jövőbeli potenciális partnerek látogatásával készítették elő az idei pályázati szezont.

   

  A HAT-AGRO Csoport harmadik, állattartó telepek vízkezelésével foglalkozó üzletága időközben két új külföldi beszállító partnerrel folytat tárgyalásokat termékeik kizárólagos magyarországi forgalmazásáról. A vállalatcsoport három üzletágától az ügyvezető 3,5 milliárd forintos árbevételt vár az idei évre. A megnövekedett igények jelentős létszámbővítéssel is járnak: a jelenleg 30 főt foglalkoztató vállalat további 6-7 munkatárssal bővül.

   

  Forrás: Kisalföld, 2017. január 16.

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu