Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2016 Nov. 22
  12:24

  A Big Dutchman új innovációs megoldást kínál a baromfi tartástechnológiában.

  A Zeus  LED az első ledlámpa, amelynél lehetséges egyes alkatrészek cseréje. A termék kizárólagos magyarországi forgalmazója a HAT-AGRO Csoport.

  Amikor egy LED lámpa elromlik, javítani nem lehet, ki kell cserélni. Ez az állítás már nem igaz: a Big Dutchman bemutatta az állattartó gazdaságok részére a világ első moduláris és nagyon robusztus panel fényforrását , mely javítható.

   

  A Zeus a moduláris felépítés miatt részegységeit tekintve hihetetlenül egyszerű, és ráadásul rendkívül költséghatékony. Ez igaz marad akkor is, ha az engedélyező hatóság kiigazításokat ír elő az épületek megvilágításában. A fenntarthatóság mellett, a Zeus-nak több jövőbe mutató új funkciója is van.

   

  Például a baromfitenyésztők választhatják a beépített lencséjű, átlátszó vagy a tejüveg burkolatú változatát. Ellentétben a hagyományos lámpákkal, a Zeus az ólakban sokkal egyenletesebb és hatékonyabb megvilágítást biztosít. A lencse optikája megtöri a fényt, és meghosszabbítja annak emissziós spektrumát. Egy jól ismert tény, hogy embereknél a fény pozitív hatással van az egészségre és a jó közérzetre. Ezt a tudást alkalmazzák sikeresen nyilvános létesítményekben, például kórházakban.

   

  A Zeus, a Human Centric Lighting (HCL) módszert első alkalommal alkalmazza  a mezőgazdaságban. A lámpa két különböző csatornával van felszerelve (meleg fehér és hideg fehér), amennyiben szükséges a kettő arányát keverni is lehet. Baromfi telepek menedzsmentje így alkalmazkodni tud az állatok különböző élettani igényeihez. Szimulálni tudja a napszakok előrehaladását, ez pozitív hatással van a madarak jólétére, közérzetére, és ezáltal a teljesítményükre. A Zeus LED lámpa fénye nem vibrál és fényerőssége 0-100%-ig állítható.

   

  Zeus LED katalógus letöltés

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu