Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2016 Okt. 28
  09:06

  A HAT-AGRO az Új Széchenyi terv gazdaságfejlesztési programjával, 50%-os támogatással jutott új vállalatirányítási rendszerhez, amelyet az ERP szoftverek meghatározó nemzetközi szállítója, a Unit4 biztosított.

  A HAT-AGRO Csoport közel 20 éve kínál komplex megoldásokat a higiéniai termékek, kártevőirtószerek, baromfi tartástechnológiai, valamint vízkezelési rendszerek forgalmazásában. A 2,5 milliárd forintos árbevételű, győri telephelyű cégcsoport az innovatív biobiztonsági megoldások egyik vezető hazai szolgáltatója.

   

  Elvárások: lassú és túlbonyolított rendszerek kiváltása

   

  A HAT-AGRO által korábban használt vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hiányosságai a támogatás és a jogszabálykövetés terén jelentkeztek. A legnagyobb gondot az év eleji átállások körül felmerülő problémák okozták, melyek javítása olykor napokon, heteken belül valósultak csak meg. Az új ERP rendszer kiválasztásánál az az üzleti döntés született, hogy a kereskedelmi központú ügyvitel helyett a pénzügy váljon az üzleti folyamatok központjává.

   

  HAT-AGRO céljai és elvárásai a megfelelő vállalatirányítási rendszer kiválasztásánál:

  1. folyamatos és naprakész elektronikus üzleti ügyvitel biztosítása
  2. az operatív és a kontrolling folyamatok támogassák az üzleti döntések előkészítését
  3. cégcsoporton belül több céget, divíziót is képes legyen kezelni
  4. valós idejű átláthatóságot biztosítson, percre és fillérre pontos képet kapjanak pénzügyi pozíciójukról
  5. könnyen és pontosan kinyerhető adatok segítsék az elemzők, a vezetők munkáját

   

  „Manapság a cégek számára elengedhetetlen, hogy képesek legyenek gyors és hatékony döntéseket hozni vállalkozásuk sikere érdekében” említette Pásztor Attila, a HAT-AGRO ügyvezető igazgatója.
  „A ’dobozos’ majd ’számlázó-készletkezelő’ szoftverek után olyan vállalatirányítási rendszert kerestünk, amely összekapcsolja az embereket, a folyamatokat és a rendszereket. Ezen elképzeléseink és a Unit4 által kínált megoldások szerencsés módon találkoztak”.

   

  Az új szoftver: Unit4 ERP, teljes körű vállalatirányítási rendszer

   

  A Unit4 ERP kitűnően illeszkedik a nagykereskedelmi iparág üzleti elvárásaihoz, csak úgy mint a projekt alapon működő vállalkozások pénzügy-számviteli illetve logisztikai kihívásaihoz. A fent említett elvárásoknak – bár többkörös elbírálási folyamat révén választottuk a végső szoftverszállítót- egyértelműen a Unit4 vállalatirányítási megoldása felelt meg igazán.
  „A gazdasági környezet folyamatos változásai a felhasználóktól is állandó alkalmazkodást igényelnek. Munkatársaink elmondása szerint a Unit4 ERP használatával ez az adaptálódási folyamat is meglepően egyszerűen és gyorsan megy” mondta Kató Zsuzsa, a HAT-AGRO beszerzési vezetője.

   

  A HAT-AGRO a Unit4 ERP rendszer révén naprakész betekintési lehetőséget, pontos és megbízható lekérdezéseket és kimutatásokat, a korábbinál egyszerűbb üzletvezetést, valamint korszerű, felhasználóbarát és praktikus megoldást kapott készhez.

   

  „Külön kiemelendő, hogy nagyon tartottunk attól, hogy egy ilyen mértékű szoftver bevezetése lassú és költséges lesz, ennek ellenére a Unit4 szakembereivel a bevezetés meglepően gördülékenyen ment. A tanácsadók rugalmasak voltak, gyakori konzultációkat, célcsoportos és alapos oktatást biztosítottak számunkra. A tervezett időpontig megtörtént az átállás” mondta Pásztor Attila.

   

  „A napi munkánkban előforduló fennakadások illetve problémák esetén tapasztalhattuk meg, hogy milyen magas szintű a termék támogatottsága; a kérdésekre gyors válaszokat és megoldásokat kapunk. Megvalósult, amire vágytunk: a szoftver van értünk és nem fordítva” tette hozzá Pásztor Attila.

   

  Az ősztől induló Uniós forrásokból ismét lehet vállalatirányítási rendszerre pályázni.
  Igényeljen támogatást a Unit4-ral, még a pályázatírás költségeinek terhét is levesszük az Ön válláról.

   

  Az eredeti cikk a HVG oldalán olvasható:

  http://hvg.hu/pr_cikkek/20160915_Ujra_indulnak_az_EU_altal_tamogatott_palyazatok_vallalatiranyitasi_rendszerekre

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu