Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2016 Okt. 28
  09:05

  Az eredmények tökéletesen igazolják a győri HAT-AGRO Csoport tavalyi évre megfogalmazott mottóját:

  „A megújulás éve”. 

  A bővülő csapat mellett új budapesti irodaközpont támogatja a fejlődést, számos projekt pedig még csak a rekordbevétellel kecsegtetô jövő évre érik be.

  EREDMÉNYES FIATALÍTÁS

   

  Nyolc pályakezdő, 25 év alatti kolléga munkába állásával kezdődött a tavalyi év a HAT-AGRO Csoportnál, amely a megújulás jegyében fiatal szakemberekkel frissítette csapatát. A féléves gyakornoki programban részt vevők a tapasztalt kollégák mentorálásával megszerzett ismereteket – know-how, piacismeret – az év második felében önállóan, területi képviselőként kamatoztathatták, sikerrel.

   

  – „Az eltelt több mint egy év bizonyította, hogy a program eredményes, a munkába állt fiatalok mindegyike a cégünknél maradt, és hasznos tagja lett a csapatunknak. A kitűzött cél, a partnereinkkel való szorosabb, közvetlenebb kapcsolattartás maximálisan teljesült: ma már nemcsak a nagyobb vállalkozásokkal, hanem a közepes és kis cégekkel is személyes kapcsolatot tudunk ápolni” – mondta Pásztor Attila, a HAT-AGRO Csoport ügyvezető igazgatója. Elárulta továbbá: a 2016-ra becsült fejlődésnek megfelelôen hamarosan újabb jelentős létszámbővítés várható a jelenleg 30 főt foglalkoztató középvállalkozásnál. – „Nem állunk meg, két éven belül további tíz embert tervezünk felvenni, ezúttal elsősorban műszaki, technikai feladatokra, mint a szerelés, javítás vagy a karbantartás.”

   

  BŐVÜL A KAPACITÁS

   

  A cégcsoport egy másik jelentôs területen is nagyot lépett előre: finisébe ért a tervezett budapesti irodaközpont létrehozása, amely jelentősen rugalmasabb munkaszervezést biztosít majd. A győri központ mellett működő budapesti kereskedelmi és oktatási bázis megvásárlása lehetővé teszi, hogy a vállalat még közelebb kerüljön partnereihez, hiszen egyszerűbbé válik a vevő- és partnertalálkozók, szakmai képzések megszervezése. A nyolc területi képviselő – akik Nyíregyházától Békéscsabán át Szegedig képviselik a céget – szintén könnyebben találkozhat a fővárosban, nem beszélve a győri központ tehermentesítéséről.

   

  INDULNAK A PÁLYÁZATOK

   

  A három céget tömörítő HAT-AGRO Csoport egyik tagja sem panaszkodhat, mert bár idén az eddigi csúcsbevételt nem érte el a vállalat, mindhárom üzletág sikeres évet tudhat maga mögött.

  A cég alaptevékenységének számító állathigiéniai termékek és kártevőirtó szerek forgalmazásával foglalkozó HAT-AGRO Higiénia Kft. érte el a legdinamikusabb fejlő dést: egy év alatt 20%-os növekedést mutathat fel. Ettôl kicsit elmarad a komplett baromfitelepek építésével, számítógép-vezérelt etető-, itató- és hűtő-fűtő berendezések telepítésével foglalkozó HAT-AGRO Baromfitechnológia Kft., ez azonban az iparági körülményeknek tudható be. – „A baromfiipar fejlesztésére irányuló legújabb európai uniós pályázatokat még csak a napokban írták ki, ezért ennek eredménye csak a jövő évben realizálódik. Terveink szerint nem kis mértékben, hiszen 40 százalékos vissza nem térítendő támogatásokról van szó. Ennek előszelét egyébként már érezzük, több nagy projekt indulásánál jelen lehetünk” – tudtuk meg Pásztor Attilától.

  Komoly fejlődés áll a cégcsoport legfiatalabb tagja, a HAT-AGRO Ökológia Kft. előtt is, az állattartó telepek vízkezelése ugyanis csak most kezd fókuszba kerülni a kifejezetten vízigényes ágazatban. Az egészséges ivó- víz létrehozására irányuló törekvéseket a HAT-AGRO egy másik győri vállalkozással összefogva váltotta valóra.

   

  REKORDBEVÉTELT VÁRNAK

   

  Pásztor Attila elmondta: 2016 igazi sikerévnek ígérkezik a HAT-AGRO Csoport számára, most érik be ugyanis számos projekt, némelyikért több éve dolgoznak a cég szakemberei. A tervek szerint jövőre a cég nem csupán megközelíti, de jóval túl is szárnyalja az eddigi, 2012-ben elért 2,5 milliárd forintos rekordbevételt: 2016-ra a 3,5 milliárd forint a cél. – „Úgy érzem, a szakma mostanra ismerte el a tizennyolc éves vállalat munkáját, a töretlen fejlődést és a folyamatos fejlesztéseket, ami a számokban is megmutatkozik” – mondta az ügyvezető.

   

  A teljes cikk itt letölthető: Beértek az eredmények.pdf

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu