Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2021 Aug. 26
  09:48

  Miben rejlik a Keno™san tisztítószer kiemelkedő hatékonysága? 
  A Keno™san tisztítószer segítségével nagyon látványos eredményeket érhetünk el a különféle állattartó telepek magas fokú higiéniai körülményeinek megteremtésében és hosszú távú biztosításában. Nagy Ádám szakértő munkatársunk segítségével a mostani írásunkban arra keressük a választ, hogy miben rejlik ennek a kiváló tisztítószernek a hatékonysága.

  Megbízható tisztaság, kevesebb antibiotikum

  A XXI. század egyik legnagyobb kérdése, egyben az egyik talán legnagyobb kihívása is, hogy hogyan tudjuk csökkenteni az állattartásban a különféle antibiotikumok túlzó használatát. 
  A megoldás egyik kulcsa, hogy a telepek higiéniai körülményeit a ma ismert innovatív megoldásokkal, hatékony tisztító-, valamint fertőtlenítő szerekkel biztosítjuk. A Keno™san tisztítószer figyelemre méltó hatékonysága miatt az egyik legjobb eszköz erre.
   
  ’Health starts with hygiene’ - Az egészség a higiéniával kezdődik

  A belga CID LINES – az ECOLAB csoport tagjaként, többek között a Keno™san tisztítószer és a Virocid® professzionális fertőtlenítő szer gyártója, hűen képviseli azt a filozófiát, ami szerint az emberiség egészségügyi helyzetének meghatározó feltétele a bevitt táplálék minősége. Az állattartó telepek higiéniai helyzete pedig kulcsfontosságú szerepet játszik ebben. A megfelelő körülmények között tartott haszonállatok egészségének biztosításához megfelelő higiéniai körülményekre van tehát szükség. Két kiemelt termékük, a Keno™san és a Virocid® használata ebben segít a telepeknek.
   
  Minden fertőtlenítő mögött áll egy hatékony tisztítószer
   
  Amikor egy állattartó (baromfi, sertés) telep higiéniájáról szeretnénk gondoskodni, nem kell mindent kizárólag a fertőtlenítőszerre bíznunk. A professzionális fertőtlenítést ugyanis minden esetben megelőzi egy alapos felület tisztítás, ami során a kórokozók (vírusok, baktériumok) akár 60%-tól is megszabadulhatunk. Így tehát az előzetes tisztításra is érdemes a teljes fertőtlenítési eljárás kiemelten fontos részeként tekintenünk. A legfontosabb feladat pedig, hogy megtaláljuk az ehhez leginkább megfelelő tisztítószert.
   
  Mi tehát a Keno™san tisztítószer hatékonyságának titka?
   
  A Keno™san tisztítószer kifejezetten az állattartó telepek (baromfi, sertés) megbízható és hosszú távon is hatékony tisztítására lett kifejlesztve. Egy olyan lúgos tisztítószerről beszélünk, ami hihetetlenül hatékonyan tisztítja meg az állattartó telepek különféle felületeit (falat, csövet, padlót, ablakot, rácsot) a lerakódott zsírtól, portól, trágyától, takarmánytól és egyéb szennyeződésektől.
   
  Miért szeretik ügyfeleink a Keno™san tisztítószert?
   

  Szórófejes adagolásának és speciális összetételének köszönhetően habként rögzül stabilan a különféle felületeken, így képes azokat hatékonyan tisztítani.

   
  Az eredmény látványos, a különbség szemmel látható.
   
  Speciális felületaktív anyag, ami egyenletesen oszlik el a felületen, penetrál a szennyeződésbe és így könnyedén választja el azt a kezelt felülettől.
   
  Használatával jelentős mennyiségű időt és vizet takaríthatnak meg.
   
  ► A konkurens termékekhez képest kevesebb mennyiség használatával is jobb eredményeket tudnak elérni. 
   
  Nem korrodálja, nem sérti fel a kezelt felületet. Használata biztonságos. Betanítás után könnyedén és biztonságosan használható. 
   
  A Keno™san tisztítószer működési elve - egyben a kiemelkedő hatékonyságának a titka, hogy a belőle képzett tisztító hab stabilan megtapad akár a függőleges felületeken is. A benne található felületaktív anyagok penetrálnak a szennyeződésekbe, feloldják azokat és így hatékonyan távolítják el őket a felületekről.
   
  Hogyan használja a Keno™san tisztítószert?
   
  A Keno™san lúgos tisztítószerrel a konkurens termékekhez képest kevesebb mennyiség felhasználásával is látványos eredményt érhet el. Használata – betanítás után – munkatársai számára biztonságos és hatékony lehet.
  Speciális szórófejes berendezés szükséges hozzá, hiszen a kellő habos állagot így tudja elérni és kényelmesen, gyorsan a felületre juttatni.
  Használata minden szerviz periódusban javasolt, illetve olyan időszakokban, amikor nincsen jelen az állatállomány. A cél, hogy a felvitt habot minél hosszabb ideig, minimum 0,5 – 1 órán át a felületen hagyja. Ezután vízzel alaposan mossa le, majd következhet a fertőtlenítési eljárás(a Virocid® fertőtlenítővel).
   
  Hosszú távú partner az állattartó telepek életében
   
  A beszélgetésünk végén Nagy Ádám egy izgalmas történettel is szemléltette, hogy mennyire látványos eredményt lehet elérni a Keno™san tisztítószer használatával:
   
  „Egy bemutató során a partnerünk egyik munkatársa egyértelműen hangot adott annak, hogy ő bizony minden formában elutasítja a Keno™san tisztítószernek a használatát. Ő már megszokta a „régi, jól bevált módszert” és nem hajlandó azon változtatni.
   
  Olyannyira ellenkezett, hogy még azt is kijelentette, hogy ha a jövőben tényleg változtatnia kell a tisztítási és fertőtlenítési eljárásokon, akkor ő bizony elhagyja a céget.
   
  A cég vezetősége azonban biztosra ment a döntésében, amikor a Keno™san tisztítószert választotta, hiszen tudta jól, hogy ezzel valójában a csapat munkáját teszi majd könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá. Így azt a választ adta, hogy ha gondolja, akkor be is adhatja a felmondását.
  Szerencsére végül a munkatárs úgy döntött, hogy mégis kipróbálta a Keno™san tisztítószert. A látványos eredmény és a könnyű használhatóság őt is meglepte. Azóta is bátran ajánlja a terméket másoknak és ő maga sem hajlandó már más tisztítószert használni.”
   
  Nagy Ádám
  területi képviselő
  HAT-AGRO Higiénia Kft.
   

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu