Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2021 Ápr. 30
  08:19

  Tisztelt Partnerünk!
  Mint arról már Ön bizonyára értesült - a vízkezelésben, az élelmiszer biztonságban és a higiéniai technológiák és szolgáltatások forgalmazásában világviszonylatban 15 milliárd dollár forgalmú piacvezetőnek számító, 170 országban jelen lévő cég – az ECOLAB multinacionális vállalat a tavalyi évben felvásárolta a belga CID LINES céget.

  A 120 millió dollár éves árbevételű CID LINES cég, amely a kivásárlás előtt 115 országban volt jelen, így tovább tudja növelni piacvezető pozícióját az állathigiénia és a biosecurity területén.

   

  A globális folyamatok a CID LINES és az ECOLAB magyarországi képviseleteket pozitívan érintette, melynek következményeként az elmúlt hónapban a HAT-AGRO Higiénia Kft-vel mind a CID LINES cég, mind az ECOLAB kizárólagos forgalmazói szerződést kötött a baromfi és sertés ipar területére.

   

  Az ECOLAB cég megújította a kizárólagos forgalmazási szerződését az ANIMAL HYGIENE Kft-vel a szarvasmarha ipar területére és az új együttműködés következményeként a CID LINES szarvasmarha termékeinek forgalmazása is kizárólagosan az ANIMAL HYGIENE Kft-hez kerültek.

   

  A változás a magyar piacon 2021. május 1-től lép életbe, ami azt jelenti, hogy mindkét cég termék portfóliója kibővül és a baromfi és sertéstenyésztő partnereket csak a HAT-AGRO Higiénia Kft. szolgálja ki, a szarvasmarha tartó partnereket pedig csak az ANIMAL HYGIENE Kft.

   

   

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu