Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2021 Ápr. 19
  19:00

  ...és nemcsak a nagy nyári melegben.

  Egészséges, megfelelő szinten termelő állatállomány kizárólag kifogástalan higiéniai státuszú ivóvíz biztosításával tartható. Az ivóvízrendszer tisztításával-fertőtlenítésével és az állatok itatására szolgáló ivóvíz kezelésével a sokak által elhanyagolt „takarmány”, a víz is elfoglalhatja méltó helyét az állattartó telepeken.

  ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK

   

  Az új generációs ivóvízsavanyító készítmények már vajsavat is tartalmaznak, mely az emésztőtraktus hosszabb szakaszán kifejti jótékony hatását, nem csupán az ivóvizet savanyítja.
  Tulajdonképpen az emésztőrendszer „kondícióját” javítva érhető el jobb takarmányértékesítés, illetve alkalmazása egészségesebb, a betegséget okozó kórokozóknak ellenállóbb szervezetet eredményez.

  Még jobb eredmények érhetőek el esszenciális olajokat is tartalmazó készítményekkel, melyek erős antioxidáns-, illetve bakteriosztatikus hatásúak azáltal, hogy gátolják az ún. „quorum-sensing rendszert, mely a baktériumpopulációk tipikus együttműködési formája, kommunikációs csatornája.

   

  A TISZTA VÍZ FONTOSSÁGA

   

  1. A tiszta víz javítja az állatok anyagcseréjét és így a tápanyagok hasznosulását.

  2. Hosszútávon pedig az itatórendszerben letapadt rozsda, vízkő és szerves anyagok is feloldódnak. Ivóvíz tisztítására, savanyítására kizárólag nem mérgező, környezetbarát anyagok használhatóak.

   

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu