09.30-tól Regisztráció, a kiállítói standok megtekintése
10.00 Megnyitó, Dr. Horn Péter akadémikus, Kaposvári Egyetem
10.10 A baromfiágazat világpiaci tendenciái, hazai jövôkép Dr. Csorbai Attila elnök, Baromfi Termék Tanács
10.40 Új környezeti kihívások a brojlereknél a genetika fejlődése, a klímaváltozás és a piaci igények alapján Martin Rishoj baromfispecialista, MR Opti, Dánia
11.10 Farm menedzsment: Adatellenőrzés és - kezelés
Sven Kuennen Manager Costumer Engineering, Big Dutchman International
11.40 Kávészünet, a kiállítói standok megtekintése
12.00 Technikai forradalom a baromfiiparban Dr. Zoltán Péter export-üzletágvezető
12.30 Állategészségügyi menedzsment a baromfitelepeken Dr. Horvát-Papp Imre szakállatorvos,
Pannon Poultry Service
13.00 A fitáz és a megfelelő szubsztrát fontossága a brojlertakarmányozásban Robert Serwata, MPhil, Product Manager Enzymes, Huvepharma NV, Vitamed Pharma Kft.
13. 30 A kokcidium elleni védekezés, a megelőzés lehetőségei Dr. Bíró Tamás, állatorvos, TolnAgro Kft.
A részvételhez előzetes jelentkezés (regisztráció) szükséges.