Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2018 Szept. 03
  14:51

  A jubileumi évet megnyitó 44. Óvári Gazdászbál az Alma Mater volt hallgatóinak legjelentősebb társadalmi eseménye, egyben évfolyamokon átívelő találkozási lehetősége. Az idei bálon a résztvevő mezőgazdasági vállalkozások társadalmi felelősségvállalását is ösztönözték, az agrár felsőoktatás támogatására kiírt jótékonysági árveréssel.

  A jótékonysági árverésre Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Györfi Sándor szobrászművész „Föld-művelés” c. művét ajánlotta fel. A művet a szobrász személyes emlékei alapján készítette el, hiszen a föld megművelésének művészetét nagyszüleitől, dédszüleitől tanulta.  

  A cél a határon túli magyar hallgatók Óvári Egyetemen (Széchenyi István Egyetem Mezőgazdasági és Élelmiszertudományi Kar) történő tanulmányainak támogatása volt. 
  A licitet Pásztor Attila, a HATAGRO Csoport ügyvezetője nyerte el.

   

  CSR: VISSZA KELL TUDNI ADNI
   

  A HATAGRO az elmúlt években is szoros kapcsolatot ápolt az Óvári Egyetemmel, rendezvények támogatásával, szakmai kapcsolattal, jelenléttel. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy nem a hatalmas programokon, hanem az elkötelezettségen múlik a hatás, amit az alábbi esemény is bizonyít.

   

   

   

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu