Betöltés
Baromfitechnológia Állathigiénia Kártevőirtás Hírek
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Kapcsolat English version
 • 2018 Ápr. 18
  15:01

  Ahogy az időjárás melegszik, úgy támadnak egyre jobban rovarok.
  Néhány légy a lakásban nem jelent komoly egészségügyi kockázatot, de a hőmérséklet emelkedésével elviselhetetlenné is válhat a helyzet, főleg az állattartásban. 

  VESZÉLYES BETEGSÉGEKET TERJESZT

   

  A legtöbb légyfajt gyűjtőnéven csak döglegyeknek emlegetik, mert kapcsolatban vannak a szeméttel, ürülékkel és a tetemekkel, könnyen válnak betegségek hordozóivá. Miközben egyik helyről a másikra közlekednek, és szennyezett anyagokból táplálkoznak, kórokozókat vesznek fel. Ezenkívül sokuk, mint például a házi legyek is, emésztőnedveket öklendeznek vissza, és ürülékükkel mindent beszennyeznek, ahol csak táplálkoznak és tartózkodnak.

   

  A legyek több mint 100 emberi kórokozót hordozhatnak, többek között a szalmonellát, az E. coli 0157-et, Campylobactert és Helicobactert. A megfelelő higiénia kulcsfontosságú tényező a légyirtásnál. Akadályozzuk meg, hogy a legyek olyan helyekhez férhessenek hozzá, ahol lerakhatják petéiket.

   

  KORSZERŰ MEGOLDÁS A FÉNYCSAPDA

   

  Ha nem lehetséges toxikus anyagok kihelyezése az adott területen, akkor jöhetnek számításba a különféle ragasztós légyfogók (henger, lap, szalag, zsinór), vagy ultraviola fénycsapdák.

   

  Laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyított a Translucent Technology™ kiemelkedő hatékonysága, amely a legkorszerűbb termékké teszi a Genus® Cobra fénycsapdát és lehetővé válik a legeredményesebb repülő rovar korlátozás, mivel több, mint kétszeres UVA fényt bocsát ki a hagyományos rendszerekhez képest.

  A Genus® Cobra fénycsövek speciális kiképzése nagy látószögű UVA sugárzást tesz lehetővé, ezzel biztosítva a lehető Legnagyobb csalogató mezőt a rovarok számára. Hatásos a kisebb és nehezebben csapdázható muslincák ellen is.
  Nyilvános helyeken a Genus® Cobra csendes, diszkrét és elegáns megoldás. A konyha- és kiszolgálóhelyiségeknél a választható 30 W vagy 45 W teljesítményű, IP45 minősítésű Genus® Cobra JET típusú készülék beszerelése ajánlott.
  Felhasználóbarát, egyszerű karbantartás és könnyű tisztítás jellemzi, amely biztosítja a higiénikus megjelenést minden alkalommal.

   

  GAZDASÁGOS ÉS SOKOLDALÚ 

   

  Az innovatív Genus® FLl rovar fénycsapda készülék divatos megjelenéssel, környezetbarát működéssel, csendes, gazdaságos teljesítménnyel biztosít hatékony megoldást a repülő rovarok elleni védekezésre a legkényesebb.

  Az új generációs rovar fénycsapdát a legkorszerűbb, csökkentett energiafogyasztásra tervezték a megnövelt méretű csalogató mező kifejlesztése mellett a leghatékonyabb csapdázási eredmény érdekében.
   

  • 2x 15 W lámpák
  • könnyű karbantartás
  • környezetbarát működés
  • egyedi univerzális Brandenburg ragasztó tábla
  • különleges bevonatú lámpatest
  • sokoldalú elhelyezési lehetőség
  • az Egyesült Királyságban tervezett és gyártott készülék

   

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu